Залишок на складі
|
Вартість
|
||
|
До середини 1800-х років бармени часто змішували напої, переливаючи їх із однієї склянки до іншої. Ходять чутки, що один шинкар вирішив здивувати гостей незвичайним методом приготування напоїв, з'єднавши разом дві склянки різних розмірів і створивши таким чином перший прототип шейкера. На щастя, відтоді багато напоїв вибігло і сьогодні асортимент барного інвентарю дозволяє вибрати шейкер до душі.
Шейкер у барі, це найголовніший інструмент бармена, ікона барної культури. Першу згадку про використання Бостонського шейкера відносять до 1840 років, хоча очевидно, що шейкери до цього моменту були вже поширені. Найперший шейкер для коктейлю складався з двох частин, так само як і сучасний бостонський (металевий стакан та скляний келих).
Цей шейкер складається з двох металевих склянок об'ємом 750 і 550 мл. У нижній частині склянок є п'ята поліпшення балансу і хвата руки, і навіть збільшення амплітуди при шейкуванні. Використовується для приготування напоїв методом шейк.
Ополіскувати під проточною водою. Не можна мити з миючими засобами або посудомийною машиною! Шейкер покритий кольоровим напиленням, при вступі в реакцію з миючими засобами напилення може зникнути.
Використовуйте лише професійні аксесуари для приготування коктейлів у барі, ресторані, готелі та в домашньому барі.