Залишок на складі
|
Вартість
|
||
|
Рідкі ферментовані спеції – це наступний крок після сухих спецій і ефірних масел.
Це так званий універсальний вид спецій. На відміну від сухих спецій, даний продукт ідеально підходить для холодних страв. А на відміну від ефірних масел, рідкі ферментовані спеції їстівні.
Склад: копчена паприка*, запашний перець*, кмин*, кориця*, гвоздика*, чилі*, масло холодного віджиму з рисових висівок та паростків*.
*від органічного землеробства
Застосування:
Просто додайте кілька крапель рідкої БІО ферментованої суміши для барбекю в холодну або гарячу їжу перед подачею на стіл
Кетчупний соус для гамбургера (100 г кетчупу)-10-15 крапель
Буряковий сік (100 г) – 5 крапель
Коктейль з віскі (100 г) – 7 крапель
Соус барбекю (100 г) – 15 крапель
Варення з червоної цибулі для м’ясного паштету (100 г) – 10 крапель
Дегтяр яловичий (100 г) – 5 крапель
Шоколадні цукерки для кави (100 г) – 10 крапель
Сир солодкий для сухої сливи (100 г вершків) – 10 крапель