Готуємо цей легкий ігристий коктейль разом та насолоджуємось 🍊

У Британії він вважається весільним напоєм і найкращим засобом від похмілля, у Франції його подають на пізній сніданок, а ми вважаємо, що пити Мімозу потрібно тоді, коли забажаєте 🤌🏼

Інгрідієнти та посуд:

  • ігристе брют 60 мл
  • фреш апельсина 60 мл
  • цедра апельсина
  • келих флюте Krosno Glamour

У попередньо охолоджений келих флюте додайте холодне ігристе та фреш апельсину, змішайте за допомогою барної ложки та прикрасьте цедрою апельсину.

Дуже простий у приготуванні та неймовірно свіжий, легкий на смак – цей коктейль буде доречним у будь-яку годину дня!