Залишок на складі
|
Вартість
|
||
|
Рідкі ферментовані спеції – це наступний крок після сухих спецій і ефірних масел.
Це так званий універсальний вид спецій. На відміну від сухих спецій, даний продукт ідеально підходить для холодних страв. А на відміну від ефірних масел, рідкі ферментовані спеції їстівні.
Склад: запашний перець*, рожевий перець*, чорний перець*, білий перець, перець сичуанський*, масло холодного віджиму з рисових висівок та паростків*.
*від органічного землеробства
Застосування:
Просто додайте кілька крапель рідкої БІО ферментованої сумішу п’яти перців в холодну або гарячу їжу перед подачею на стіл
Вершкове масло для сендвіча з оселедцем (100 г) – 15 крапель
Коктейль Bloody Marry (100 г) – 10 крапель
Спагетті Карбонара (100 г) – 10 крапель
Винний соус для стейка (100г соусу) -12-15 крапель
М’який сир для брускетти (100 г сиру) – 10 крапель
Сальса Верде (100 г) – 10 крапель
Мус з чорного шоколаду (100 г) – 5 крапель
Сік селери (100 г) – 7 крапель