Залишок на складі
|
Вартість
|
||
|
Рідкі ферментовані спеції – це наступний крок після сухих спецій і ефірних масел.
Це так званий універсальний вид спецій. На відміну від сухих спецій, даний продукт ідеально підходить для холодних страв. А на відміну від ефірних масел, рідкі ферментовані спеції їстівні.
Склад: касія-кориця*, запашний перець*, кардамон*, бадьян*, масло холодного віджиму з рисових висівок та паростків*.
*від органічного землеробства
Застосування:
Просто додайте кілька крапель рідкої БІО ферментованої Різдвяної суміши в холодну або гарячу їжу перед подачею на стіл
Шоколадне масло (100 г) – 17 крапель
Гарячий шоколад (100 г) – 17 крапель
Ванільний молочний коктейль (100 г) – 10 крапель
Літній холодний суп з полуниці (100 г соусу) – 10 крапель
Вершковий суп з гарбуза (100 г) – 10 крапель
Паштет з качиного м’яса (100 г) – 10 крапель
Карамельний соус для шоколадного кексу (100 г соусу)-12-15 крапель
Ванільна Панна Котта (100 г) – 10 крапель