Залишок на складі
|
Вартість
|
||
|
Рідкі ферментовані спеції – це наступний крок після сухих спецій і ефірних масел.
Це так званий універсальний вид спецій. На відміну від сухих спецій, даний продукт ідеально підходить для холодних страв. А на відміну від ефірних масел, рідкі ферментовані спеції їстівні.
Склад: лаванда*, ягода ялівцю*, касія*, лимонник*, сичуанський перець*, масло холодного віджиму з рисових висівок та паростків*.
*від органічного землеробства
Застосування:
Просто додайте кілька крапель рідкої БІО ферментованої “Літної квітки” в холодну або гарячу їжу перед подачею на стіл
Буряковий сік (100 г) – 5 крапель
Холодний чай (100 г) – 3 краплі
Йогурт для фруктового салату (100 г салатів) – 5 крапель
Соус Вінегрет для салату (100 г салатів) – 10 крапель
Вершковий сир для сухої копченої сливи з персоналом (100 г сиру) – 10 крапель
Сметана для сирних млинців (100 г сиру) – 10 крапель
Ванільне морозиво (100 г)-12 крапель
Фруктове варення для сирної тарілки (100 г варення) – 15 крапель