Залишок на складі
|
Вартість
|
||
|
Рідкі ферментовані спеції – це наступний крок після сухих спецій і ефірних масел.
Це так званий універсальний вид спецій. На відміну від сухих спецій, даний продукт ідеально підходить для холодних страв. А на відміну від ефірних масел, рідкі ферментовані спеції їстівні.
Рідкий БІО ферментований кардамон повний вітамінів (B6 і C), мінералів (калій і кальцій) і багатий антиоксидантами.
Склад: кардамон*, масло холодного віджиму з рисових висівок та паростків*.
*від органічного землеробства
Застосування:
Просто додайте кілька крапель рідкого БІО ферментованого кардамону в холодну або гарячу їжу перед подачею на стіл
Кава (100 мл) – кардамон 1 крапля + кориця 3 краплі
Шоколадний соус (100 г) – кардамон 5 крапель + запашний перець 5 крапель + гвоздика 1 крапля
Кондитерський крем (100 г) – кардамон 3 краплі + 5 крапель лаванди + запашний перець 2 краплі
Морозиво (100 г) – кардамон 5 крапель + гвоздика 1 крапля + бадьян 3 краплі + запашний перець 3 краплі