Залишок на складі
|
Вартість
|
||
|
Рідкі ферментовані спеції – це наступний крок після сухих спецій і ефірних масел.
Це так званий універсальний вид спецій. На відміну від сухих спецій, даний продукт ідеально підходить для холодних страв. А на відміну від ефірних масел, рідкі ферментовані спеції їстівні.
Склад: орегано*, чорний перець*, розмарин*, касія*, шавлія*, масло холодного віджиму з рисових висівок та паростків*.
*від органічного землеробства
Застосування:
Просто додайте кілька крапель рідких БІО ферментованих Італійських трав в холодну або гарячу їжу перед подачею на стіл
Смузі з зелених овочів (100 г) – 10 крапель
Холодний томатний суп (100 г) – 5 крапель
Алкогольний напій Bloody Marry (100 г) – 5 крапель
Оцетний соус для салату (100 г салатів) – 10 крапель
Соус Песто (100 г) – 12 крапель
М’який сир з сухим часником для брускетти (100 г сиру) – 10 крапель
Крем для торта: маскарпоне + йогурт (100 г) – 8 крапель