Готуємо цей легкий ігристий коктейль разом та насолоджуємось 🍊
У Британії він вважається весільним напоєм і найкращим засобом від похмілля, у Франції його подають на пізній сніданок, а ми вважаємо, що пити Мімозу потрібно тоді, коли забажаєте 🤌🏼
Інгрідієнти та посуд:
- ігристе брют 60 мл
- фреш апельсина 60 мл
- цедра апельсина
- келих флюте Krosno Glamour
У попередньо охолоджений келих флюте додайте холодне ігристе та фреш апельсину, змішайте за допомогою барної ложки та прикрасьте цедрою апельсину.
Дуже простий у приготуванні та неймовірно свіжий, легкий на смак – цей коктейль буде доречним у будь-яку годину дня!