Залишок на складі
|
Вартість
|
||
|
Вирощений у Квінсленді, Австралія, горіх макадамія був виявлений понад 5000 років тому. Цей горіх, смак якого сильніший, ніж у звичайного фундука, складається з білого мигдалю, що знаходиться в коричневый круглій шкаралупі. Вперше його стали використовувати як олію для приготування їжі та косметики, горіх макадамія з роками став різноманітнішим. Ви можете карамелізувати його, вживаючи як аперитив, десерт або навіть як приправу до морозива, але ви також можете використовувати його для надання делікатесного аромату своїм напоям.
Ніжні та дрібні нотки горіхів макадамії в сиропі MONIN, що нагадують кокос, чудово поєднуються з молочними та алкогольними напоями. Надайте смак своїм молочним коктейлям, гарячому шоколаду.
Спочатку планувалося використовувати його в гарячих напоях, але він також чудово поєднується з витриманими в дубових бочках спиртними напоями, такими як віскі, ром і коньяк.